Botó Contacta amb Badaweb

Port de Badalona : Carrers afectats.

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Anavi
13.05.2001 a las 13:22:33
Port de Badalona : Carrers afectats.

Com diría en Buenafuente "Diguem aboixerat..." pero em sembla increíble no haber trobat cap comentari sobre el port de Badalona.Quins són els carrers afectats? Qué els hi pasará als ciutadans que estiguin afectats? Com he dit abans,digueu-me aboixerat pero crec que aquest es un tema molt important.

#1
mandonguilla
19.05.2001 a las 22:20:59
Re: Port de Badalona : Carrers afectats.

Pobre Badalona, esta ben abandonada per els propis
badalonis.

Es clar que importa el port, y les consequencies
que pot tenir per tots nosaltres, pero son tambè moltimportans, les peles que se han gastat amb el paque del Arnús?, que no es important, els pisos que volen per de cara al mar, que ens treuràn un
mirall al mar molt important, i que, no passa rès,
els Badalonis, ens u mirem tot i amegem el cap. que no ens etebalin.

¿que podem fer quatre "internautes perduts" ?

#2
CAPERUCITA
12.06.2001 a las 19:55:13
Re: Port de Badalona : Carrers afectats.

> Com diría en Buenafuente "Diguem aboixerat..." pero em sembla increíble no haber trobat cap comentari sobre el port de Badalona.Quins són els carrers afectats? Qué els hi pasará als ciutadans que estiguin afectats? Com he dit abans,digueu-me aboixerat pero crec que aquest es un tema molt important.

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat