Botó Contacta amb Badaweb

TBV o Pijolandia???

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
TITUS DESAPARECIDUS
28.04.2001 a las 09:40:59
TBV o Pijolandia???

Estic fastiguejat d'aquesta merda de televisió que tenim. No són més que una colla de "nens de papà" que juguen a "fer tele".Sempre es mouen en el seu hàbitat (que és desde el carrer iris fins a martí pujol). i "l'enquesta" sempre la foten o a la rambla o a prop del "verbena" (la seva base). I no us perdeu els programes que donen, tot de coses que els agraden als seus amiguets "rics", coches de luxe, bons vins, esports d'aventuraaaaa, i a sí la nineta dels seus ulls " el Zorrilla ". El que veig és que aquesta televisió, és totalment discriminatoria i com diu una dita "esto es una merienda de negros" y que como "Juan palomo yo me lo guiso,yo me lo como". Donçs que us aprofiti.....!!!

#1
mandonguilla
12.05.2001 a las 22:18:05
Re: TBV o Pijolandia???

> Que facil es criticà lo que fan als altres sobre tot si tu no ets capç de fer res. al menys ells fan lo que bonament saben, i lo que els seus mijans economics el deixen. Mira yo pense al revès, que domes fan els barris de Badalons i al centre el deixant abandonat, quines coses, oi!!!

#2
ferrero
15.06.2001 a las 13:39:16
Re: TBV o Pijolandia???

> Estic fastiguejat d'aquesta merda de televisió que tenim. No són més que una colla de "nens de papà" que juguen a "fer tele".Sempre es mouen en el seu hàbitat (que és desde el carrer iris fins a martí pujol). i "l'enquesta" sempre la foten o a la rambla o a prop del "verbena" (la seva base). I no us perdeu els programes que donen, tot de coses que els agraden als seus amiguets "rics", coches de luxe, bons vins, esports d'aventuraaaaa, i a sí la nineta dels seus ulls " el Zorrilla ". El que veig és que aquesta televisió, és totalment discriminatoria i com diu una dita "esto es una merienda de negros" y que como "Juan palomo yo me lo guiso,yo me lo como". Donçs que us aprofiti.....!!!

El que m'agradaria és que gent com tú, tingués una miqueta més de tolerància amb la resta de la humanitat. Si vols podem
cridar als de la tele i que et gravin amb vídeo...
Llavors no pateixis, que nosaltres et jutjarem per com vas vestit etc...
Per la resta, no crec que el centre de Badalona sigui per gent "pija" . Als altres barris tenen bastants més serveis que el del
centre de Badalona. Crec que està bastant igual dat.


#3
yomismo
26.06.2001 a las 21:18:49
Re: TBV o Pijolandia???

Doncs a mi m'agrada el programa de "cotxes de luxe", els esports d'aventura i el vi, almenys posen programes diferents de les altres cadenes, que ja tocava!

#4
Morbius
01.12.2001 a las 15:02:46

Sí, discrimina a gente como tú.

Que, por otro lado, es digna de ser discriminada.

#5

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat