Botó Contacta amb Badaweb

TVB ES MASSA CRITICADA

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
XAVI C.
04.04.2002 a las 22:04:52
TVB ES MASSA CRITICADA

Soc conscient que en aquesta ciutat no dispossem de la millor televisió local (tot i el premi), però tenint en compte la resta d'ofertes crec que ens queixem excesivament. És evident que no pot agradar a tothom.
1. INFORMATIUS. Estem ben informats del que passa a la ciutat, tot i que excesivament informats del que fa l'Arqué. Però tot i això crec que són de qualitat. La presentadora m'agrada bastant, però no les altres dels avanços. Però això es un detall que importa poc si la informació es dona bé.
2. EL REPORTATGE. Són molt bons tots però el noi que fa la introducció no vocalitza bé en català i crec que es bàsic algu que parli bé quan parlem de comunicació.
3. ELS ESPORTS. Em falta més informació del Pomar, massa Badalona i sobretot la informació es dona molt curta. A mi em falta programa si em vull aseventar de tot. El noi ho fa prou bé erò sembla una mica forçat.
4. MAGAZINE. Crec que si una presentadora no es maca ha de tenir qualitat per suplir-ho. La Catafal no en té però però el seu físic tampoc ha de ser un centre en un forum. El que trobo pitjor és la falta d'interés d'alguns temes.
5. FILMETS. No puc opinar perque no ho conec però em sembla que la directora, la Marqués, no sap com guanyar protagonisme i això ha sigut una maniobra més.
No tinc res més a dir, tant sols que els del temps m'agraden molt. Espero que millori la tvb en un futur perque sino si que perdrà espectadors, com jo, que tot i no ser gaire crític li veig moltes mancances.
Un altre dia parlem de la radio que la trobo una mica més patética.

#1
jordi
16.04.2002 a las 21:37:44
Re: TVB ES MASSA CRITICADA

Jo la Tvb no em convenç, no ho sé la trobo com d'aficionats. I estic cansat de veure els mateixos muntatges musicals sobre Badalona ( A vegades penso que masoca, ja ho he vist vint cops) . No sé, que mirin de fer documentals sobre llocs de Badalona, curiositats de la ciutat, això estaria bé i podria entrar dintre del seu pressupost.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat