Botó Contacta amb Badaweb

ESCALES METRO POMPEU FABRA

Respondre a aquest tema

Autor Missatge

16.07.2010 a las 20:00:03
ESCALES METRO POMPEU FABRA

No entenc com després de 5 anys d' obres i MILLIONS d' euros invertits, han posat escales mecàniques només de sortida, i no per accedir al metro, quan baixes. Tens la opció d' agafar l' ascensor, del tot insuficient, o baixar a peu una quantitat realment exagerada d' escales. Si hi ha algú que m'ho pugui raonar, sisplau que ho faci, per que estic realment decebut. Moltes fotos del dimoni i moltes lletres en llatí, però la tongada d' escales no ens les treu ningú. Vergonyós.

IP: 81.60.154.92#1

21.09.2010 a las 09:03:26
no s'acaben mai

Estic totalment d'acord. Sembla que estiguis baixant a Montserrat, però de qui ha estat la idea?, per Deu!!!!, mira que hi ha espai, escales de pujada i de baixada també. Per cert, avui 21 de setembre primera averia técnica de la línea, et fan anar fins Pep Ventura, baixes i tens que anar a prendre el metro com abans, doncs anem bé!!!!.

IP: 62.37.153.45#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat