Botó Contacta amb Badaweb

Nomenclator tradicional dels carrers de Badalona

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Painous
10.08.2009 a las 08:49:41
Nomenclator tradicional dels carrers de Badalona

He pugut llegir a diferents webs algunes referències sobre les nomenclatures tradicionals del carrers de Badalona. Jo en conec unes quantes que tot seguir enumero, però m'agradaria que si en coneixeu més les aneu afegint. C/ Canonge Baranera = Carrer d'en Lluch/ d'en Cueta C/ Fra Basili de Sant Josep = Carrer de les Ànimes C/ Sant Anastasi = Carrer del Pinzell C/ Fluvià = Carrer dels Morts C/ Ribas i Perdigó = Carrer de la Granota Av. Martí Pujol = Riera de l'Estació C/ Sant Isidre = Carrer de l'Estació En fi, a veure si tenim sort i la gent fa memòria.

#1
Maudili Culoprieto
11.08.2009 a las 17:47:07
Ya tardan en ponerle una calle a Maudili Culopriet

Es lo mejor del mundo mundial

#2

10.05.2014 a las 18:49:25
Any del canvi de nom?

Painous ha escrit:
"He pugut llegir a diferents webs algunes referències sobre les nomenclatures tradicionals del carrers de Badalona. Jo en conec unes quantes que tot seguir enumero, però m'agradaria que si en coneixeu més les aneu afegint. C/ Canonge Baranera = Carrer d'en Lluch/ d'en Cueta C/ Fra Basili de Sant Josep = Carrer de les Ànimes C/ Sant Anastasi = Carrer del Pinzell C/ Fluvià = Carrer dels Morts C/ Ribas i Perdigó = Carrer de la Granota Av. Martí Pujol = Riera de l'Estació C/ Sant Isidre = Carrer de l'Estació En fi, a veure si tenim sort i la gent fa memòria."

IP: 81.184.197.30#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat