Botó Contacta amb Badaweb

La plataforma no reconoce a sujetos que buscan not

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
OBAMAudili Prieto
03.07.2009 a las 21:14:33
La plataforma no reconoce a sujetos que buscan not

Od dejó el comunicado que puso la PxC en otro foro hace unos días Este sujeto el tal Maudili es un oportunista que utiliza 6 nixks (litus, manu, maria, vecinos de llefia...) para hablar de el y contestarse el mismo. En Bétulo ya le banearon por hacer lo mismo y los administradores podian corroborar que todos los nicks se conectaban desde la misma IP Os adjunto el comunicado y ruego a los administradores que ponga fin a este monólogo de este sujeto que no interesa a nadie ------------------------------------------------------------------------- Estimats Badalonins Després de tindre coneixement d'una sèrie de missatges repetititius, falsos i sense cap tipus de fonament, on s'està publicitant una persona com a futurible candidat de PxC a Badalona amb el prejudici que te aquest fet cap a la imatge del partit i el treball de la militància local envers el projecte, PxC vol fer les pertinents aclaracions. 1, Plataforma per Catalunya no te cap coneixement sobre quí és aquest futur candidat del qual s'està parlant a aquest i altres fórums, no sap res de la seva existència i per suposat no és militant de PxC. 2. Plataforma per Catalunya té ara prioritats més importants que estriar candidats per les municipals, com és preparar les properes eleccions a la Generalitat, fita en la qual està treballant tota la seva militància. Per tant son falses totes les afirmacions o suposicions sobre pressumptes futurs candidats els quals no direm el nom per no seguir fent-li publicitat. 3. Demanem a tots els usuaris que estan insertant aquests missatges que considerem SPAM publicitant de manera repetitiva i feixuga a aquesta persona, s'abstinguin de continuar associant aquest individu amb PxC, donat que aquestes afirmacions no tenen cap tipus de fonament i son totalment incertes i carents de raó. 4. L'única via oficial d'informacions correspon a PxC i els seu departament de comunicació. Aprofitem per saludar a tota la gent de Badalona, als quals convidem a participar en els nostres actes i iniciatives que aniran coneixent per la via oficial del partit Salutacions pxc@pxcatalunya.com http://www.pxcatalunya.com/webnormal/

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat