Botó Contacta amb Badaweb

ESCOLA SEMPRE MOLESTAN I TALLAN CARRER

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
DDD
19.02.2009 a las 16:36:21
ESCOLA SEMPRE MOLESTAN I TALLAN CARRER

AVUI DIA 19-2-09 UNA ESCOLA DEL BARRI DEL PROGRES DE BADALONA DEL CARRER GUIFRE ENTRE ROGER DE FLOR I GUELL I FERRER HAN SURTIT ALS NENS I PETITS I ALS PARETS DISFRASATS AL CARRER ALLA PAGAN CRIDOTS IFEN ESCANDOL I AIXO ES POSA LLETREROS NO PODEN TALLAR 1 CARRER AIXI COM AIXI AIXO SAVISA ES POSA CARTELLS DIENTO LA GENT KE `PASABA PER ALLA AKI KE PASA TAND E ESCANDOL TALLAN UN CARRER ILEGALMENT PER LA CARA I ADEMES AKESTA ESCOLA SSEMPRE KE SURRTEN ELS NENS I NENES ESTAN TOTS ELS VEHICLES MOLESTAN PER SOBRE LO ASeRA NO DEIXEN PASAR Ala gent YA ESTA BE DEMANU KE TREGUIN AKESTA ESCOLA PERKE LUNIC KE FA ES MOLESTA ELS VEINS DE LA ZONA I UN CARRER KE PASA MOLTA GENT I MOLTS COTXERS TENIRLO TOTA LA GENT DE VANT DEL COLEGIU I TOTS ELS COTXES NO PODEN APSAR PERKEE S TAN TOTS MAL APARCATS KE TANKIN AKESTA ESCOLA O SI NO LI FICO UNA BOMBA ¡YA ESTA BE

#1
silenci sepulcral
19.02.2009 a las 23:46:03
ESCOLA SEMPRE MOLESTAN I TALLAN CARRER

Benvolgut anònim, tens molts problemes amb el teu carrer. Aquesta escola no tancarà mai. T'aconsello que marxis a viure a un poble de Lleida. A Teruel crec que s'hi està molt tranquil i és baratíssim. Aquí , si vols que et surti barat, tens Sant Roc i Sant Adrià, amb els immigrants no tindràs cap problema.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat