Botó Contacta amb Badaweb

DMENOS FUM

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
V
06.02.2009 a las 16:19:59
DMENOS FUM

A SANT ADIRA DE BESOS LES 3 XIMENEIS 2 DE ELLAS NO APRAND E TREURE FUM A VEURE SI NO FEU ALGIU EL MON EXPLOTARA TANTA CONTAMINAÇIO ANEU AMB TRANSPORT PUBLIC INVENTEU COSAS KE NOCONTAMINIIN TANTA CONTAMINAÇIO PER TOTO ARREU LES XIMENEIES TOT CONTAMINA O PAREM DE CONTAMINAR O MORIREM TOTS ASFIXIATS I DEMANU KE EL PARC DE PEP VENTURA DE BADALONA LAREGLIN ELS COLUMPIS TRENCATS LES BARRERES DUN TROS TRENCADES 1 MATALAS ALA BAIXADA DEL TOBOGANT DEMANU KE U AREHGLIN PER MANTENIR LA ZZONA DE NENS PETITSS I NENES PETITES NETA ISENSE PERILL I LA CACADELS ANIMALS RTRECOLLIULES I SI TIREU ALGU AL CONTAINER A DINTRE NOA FORA I SI ES TOXIC NO ESCAMPEU TOT EL LIKID PER FORA PERKE ELBARRID EL PROGRES ALCARRER PROGRES ESTA 1 CONTANIDOR PLE DE CODSA BLANCA DE AKESTA PER TERRA IDFA MOLT FASTIC PER 1 BADALONA NETA I NO CONTAMINADA I NO CORRREU MOLT OPER EVITAR ACCCIDENTS I ELS PASSSOS DE PEATONS KE DCEIXIN PASAR ALA GENT I AL TRAMBVIA DE BADALONA DEMANU KE POSIN REVISORS KE LA GENT ES COLA

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat