Botó Contacta amb Badaweb

badalona renfe

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
123
11.12.2008 a las 20:55:14
badalona renfe

AVEURE SI NETEJAN LES FULLES QUE CAUENDELS ARBRESELMETRODELALINIA 2 LALILA OBRIN LES TELES QUE LES VIES DEL TRWNDE BADALONA TREGUIN LES MALES HERBES I HU NETEJIN QUE LALTRE DIA SENVAN CAURE LESCLAUSD ECASAI ESTAVA PLED EPLANTES QUE PUNXAN I EM VAIG PUNXAR EL DIT VALEI EL FINAL HEM VAIG QUEDARSENSE CLAUS ES VAN QUEDAR ALLA I ARA JA SELES HAURAN ENDUT VALEI PER CULPA DE AQUESTES PUNXES HE ESTAT 10 DIAS AMB FEBRE I MOLT MALAMENT EL LLIT VALEPER CULPA LESPUNES AQUESTES I ASDOBRE LESCLAUS ALLA PERDUDES YA ESTA BE QUINA POCA VERGONYA AMB BADALONA E I EL MAGIC BDN ES UNA PUTA MERDA TANTAS CANASTAS DE BASQUET PERQUE DESPRES NINGU I PUGUI JUGARKINA CARA JORDISERRAKINA CARA I EL GORG PLE DE BASURA MALES HERBES I ASOBRE SEMPRE QUE DIUEN ALGUD E BADALONA ESALGU DOLENT NOPODRIAN DIR COSES BONES NO ANARCONSATRUINYT AL MAGIC BDN I NO AREGLAR ELS BAFRIS IC ARRERSDELACIUTAT I ENCARAESTICESPERAN QUE TREGUIN ELS GRAFITIS QUE VAN DIR QUE ELS NETJARIEN I ENCARA NO GHU HAN FET IELS ADORS TOT FOSSOS AMB ALGUNES BOMBETESFOSESYA ESTA BE PAGUEM PER MEREIXE TOT AIXO I LES XIMENEIES DE SANT ADRIA TREIEN FUM VAYA MANERADECONTAMINAR EL MON E DEIXEUEL MON NWET I COM HUS AL HAGUEUTROBATPER ALS BEBES QUE NEIIN PODER TROBARLOB E NO MALAMENT

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat