Botó Contacta amb Badaweb

QUE RAPIDS

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
ADRIAN ALMERIA
27.11.2008 a las 21:59:55
QUE RAPIDS

AVUI HAN POSAT ALS ADORNOS HI HAM 1HORA ELS HAN POSAT TOTS ELS DE 1 CARRER LLARG ELMAGIC BDN ES UNA PUTA MERDA ALES PISTES DE BASQUET ESTA TANCAT ELS KARTS SI NOVAS A JUGAR NO POTS MIRAR AL GIMNAS IGUAL MENOS VIGILANÇIA TOT EL MAGIC AMB VIGILANTS YA ESTA BE I EL CINEMA PICAROL POBRE DE VOSALTRES QUE ELTREIEU VALE EL CENTRE DE BADALONA ES MEREIX AQUEST CINE VALE I ELS CINES DEL MAGIC BDN SON UNA MERDA QUE ELS TANQUIN ANEU ALS CINEMA PICAROL AL MILLOR CINE QUE NOMES FAN 3 PELIS QUE HI VAGI MOLTA GENT I ELDEL MAGIC DE CINE NO I VAGI NINGU AL MAGIC NETEJEU LES FULLES QUE CAUEN DELS ARBBRES NO VAL ESCAQUEJARSE COM TREGUIS EL PICAROL JORDI SERRA ET CREMO LA CASA I LAJHUNTAMENT A VEURE SI RIUS TAN DESGRAÇIAT DE MERDA QUE TU I LA MAYTE ARQUE ELS PITJORS ALCALDES DE BADALONA NOVAN RES PER LA SEVA CIUTAT I A SOBRE EN CONTES DE ARREGLAR BARRIS I CARRERS CONSTRUEIX EL MAGIC BDN PRIMER LA CIUTAT DESPRES EL CENTRE COMERÇIAL DEL MAGIC I A DEMES ESUNA PUTA MERDA NO VAL LA PENA HI HAN GOTERES ALA PILOTA TOT TANCAT ET CLAVANDE DINERS ES LU MES CAR DEL MON I NO SOM MILLONARIS AREGLEU LES TELES DEL METRO LINIA 2 LILA I NO ANEU AMB PRESA CONDUCTORS SORTIU DORA DE CASA

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat