Botó Contacta amb Badaweb

PER COMPLIR

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
CARLOS GIMENEZ
25.11.2008 a las 21:57:26
PER COMPLIR

NETEJEU ELS CARRERS DE BADALONA POSEU ELS ADORNOS YA BASUREROS DEMANU QUE LU DEL COSTAT SDELS CONTAINERS HUA GAFEU YA ESTAVE MACHO TOT PER ALLA EL COSTAT FA DIES UI FA PUDOR I TRITUREU LES CANYES DE BAMBU AL METRO DE LA LINIA 2 LA LILA DE PEP VENTURA PARALEL QUE OBBRIN LES TELES DE DINTRE EL METRO I EN ELS PASOS DE PEATONS DEIXEU PASAR ALA GENT CONDUCTORS VIGILEU ELS BICICLISTES MOTORISTES HE PER UNA CIUTAT SENSE ACCIDENTS PONLE FRENO A LOS ACIDENTES 980 PLACES DE GUARDIA URBANA A TOTA RREU QUI VULGUI ES POT APUNTAR APUNTEUSE A RISOTERAPIA TOTS ELS DILLUNS A LAS 19:50 FINS ALES 20:30 AL CARRER INQUIQUE DE SANT ADRIA DEL BESOS ESTA AL COMENÇA DE BADALONA I DE SANT ADRIA DEL BESOS AL FINAL AL COSTAT DELS ENCANTS DE SANT ADRIA PARADA DE TRAMVIA VINA I APUNTAT TO PASARAS BE RIEM BALLEM FEM BROMAS ENS RELAXEM ENS CALMEM FEM MASATGES I TOT AIXO ES GRATUIT VINA I PROBAO DILLUNS DIA 1 PROXIMA CLASE DILLUNS 8 NO FESTA I ELS ALTRES DILLUNS PODEU VENIR I FINS AQUI TOT I LES TRES XIMENEIES DE SANT ADRIA QUE LES DEIXIN.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat