Botó Contacta amb Badaweb

MIREU ESCOLTEU FEU CAS

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
anonim
23.11.2008 a las 17:56:19
MIREU ESCOLTEU FEU CAS

A VEURE KIES PREOCUPA PER LA NETEJA DELS BOSCOS DE TOT AREU NINGU DEMANU QUE ELS NETEJIN PER EVITAR INCENDITS SI ALGUNARBRE MOLESTA TREUREL I A LA CIUTAT JARDINERS ESCOMBRIAIRES NETEJEU LES FULLES QUE CAUEN DELS ARBRES I EN ELS PASOS DE PEATONSD EIXAU PASAR CONDUCTORS EN EL METRO A PEP VENTURA NO FAS FALTA TANTA BVIGILANÇIA 3 DEL METRO ALLA AFORA PRENEN ALGO MENOS PENDRE I MES FER LASEVA FEINA I AJUDARI QUE LAS TELES DEL METRO LES OBRIN A LA LINIA VERMELLA AL FINAL DE TOT EL VAGO QUE POSIN UN VIGILANT SOBRETOT AL MIGDIA SEMPRE HI HAN MUSICS TOCAN I MOLESTAN MOLT I DEMANU QUE TANQUIN EL LOCAL DE MOTEROS DEL CARRER PROGRES ENTRE SAGUNT I PROVIDENÇIA QUE FAN MOLT DE SOROLL I NODEIXEN DORMIR I POSEU ELS ADORNS NAVIDENYS ALCARRERPROGRES SEMPRE ALS POSAN ALCARRER GUIFRE YA ESTA BE NO

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat