Botó Contacta amb Badaweb

Rotuleu en català 2

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
badalonin
11.11.2008 a las 20:47:36
Rotuleu en català 2

A VEURE ESTA BE QUE POSIN EL LLETRERO PERO QUE EL POSIN EN CATALA I DEMANU QUE COMENÇIN LA PODA DEL ARBRAT ELS CARRERS BADALONINS I DE PAS MES NETEJA I QUE TAMBE COMENÇIN A POSAR ELS ADORNS NAVIDENYS I NO APARQUEU ELS COTXES I LES MOTOS SOBRE LA ASERA NI ELS GUALS QUE MOLESTTEN PER PASAR I QUEDEN LLETJOS I AL BARRI DEL PROGRES DE BADALONA ENTRE GUELL I FERRER I PROVIDENÇIA ENTRE MIG ALCARRER PROGRES HI HA 1 CONTANIDOR DE RUNA QUE TREU 1 LLOC DE APARCAMENT I A SOBRE NO EL FAN SERVIR NI FAN OBRES ALLA DEMANU QUE EL TREGUIN I TAMBE HI HA UN LOCAL DE MOTEROS QUE FAN MOLT DE SOROLL I MOLESTEN ALS VEINS SOBRETOT ELS DIVENDRES I DISSABES A LA NIT DEMANU QUE CAMBIIN DE LLOC ALLA TOT PLE DE GENT QUE OCUPAN LA ASERA I NO DEIXEN PASAR A NINGU I PARLEU CATALA ESTEM A CATALUNYA I SANT ROC FA PUDOR QUE EL NETEJIN PERQUE HAYDE PASAR AMB MASCARETA PER ALLA I LA SEGURETA I LA NETEJA LU MES IMPORTAN I ES LUNIC LLOC QUE NO I ES I MES REVISORS ELS TRAMVIAS I METROS QUE MOLTA GENT ES COLA O PAGAN TOTS O NO ÑPAGA NINGU A VEURE MES REVISORS I SI NO QUE PAGUIN UNA MULTA DE 40 EUROS.

#1
Badalonino
25.11.2008 a las 00:08:36
Que lo rotulen en Castellano y 2 tortas al catalin

Que dejen el rotulo en Castallano ya que esta en Cataluña y se habla tambien Castellano que es la otra lengua oficial del Estado que la sabe hablar todo el mundo. Y al Catalino que ha empezado el hilo que le den 2 tortas a ver si se da cuenta de una vez donde vive y se deje de meter con los castellanos que han construido Cataluña

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat