Botó Contacta amb Badaweb

FEU CAS O QUE

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
OLA
05.11.2008 a las 22:07:21
FEU CAS O QUE

DEMANU QUE PASIN REVISORS ELS TRAMVIAS DE BADALONA YA MOLTA GENT QUE ESCOLA I NO PAGA NETEGIN SANT ROC FA PUDOR I EN ELS PASOS DE VIANANTS DEIXEU PASAR VEHICLES PER FAVOR I AL BARRI DEL PROGRES CANTONADA CARRER PROGRES AMB PROVIDENÇIA I HAVINGUT A VIURE UNA GENT NOVA I NO PARAN DE DONAR PROBLEMAS ALS VEINS I HI HAN OCUPES ALCARRERPROGRES 65QUE ELSFACIN FORA YA I LES CASES TAPIADES DELÑCARRERPROGRES QUE LES TIRIN A TERRA QUEPOSIN ADORNS DE NADAL ALCARRERPROGRES QUE NO EN POSEN MAI MES NETEJA MES SEGURETAT I MENOS PISTES DE CARS AL MAGIC BADALONA QUE FAN UN NOU CENTRE COMERÇIAL I ELS CONTAINERS PLE DE MERDA I TOT BADALONA COM UNA MERDA I A SOBRE AMB DOS ROTONDES JUNTES A PROP LA VIA DEL TREN AIXO ES UNA VERGONYA YA VOLEM MES REVISORS AL TRAMVIA TREN METRO I ALS ARBRES QUE ELS TALLINLES FULLES ELS MES ALTS QUE ESPORGUIN I ALS FORUMS POSEU COSES QUE PASINA BADALONA NO COSAS QUE US INVENTEU O ROLLOSVALE

#1
badalonin
06.11.2008 a las 20:19:09
FEU CAS O QUE

PIDE MEJOR QUE QUITEN EL TRAMVIA QUE ES UN ESTORBO PARA LA CIUDAD Y HACE EL MISMO RECORRIDO QUE HACE EL TREN. NO SIRVE PARA NADA !!!

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat