Botó Contacta amb Badaweb

SUBEN SUELDOS, RECORTAN A LOS DEMÁS

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
guillermo
27.10.2008 a las 16:49:40
SUBEN SUELDOS, RECORTAN A LOS DEMÁS

L'alcalde de Badalona augmenta el sou de dos càrrecs de confiança García Albiol parla d''indecència política' i 'manca de vergonya' al estar en crisi econòmica El President del Grup Popular a l’Ajuntament de Badalona, Xavier García Albiol, ha exigit a l’Alcalde, Jordi Serra, que retiri 'de manera immediata' un dictamen que presentarà al Ple d'aquest dimarts que preveu un augment molt important del sou de càrrecs de confiança política del PSC, un dels quals passaria a cobrar prop d’un 25 % més. García Albiol ha qualificat de “indecència política” que l’alcalde i el seu govern “no tinguin cap tipus de rubor ni vergonya en pujar espectacularment el sou a certs càrrecs socialistes en un moment de delicada crisi econòmica”. A més, García Albiol considera 'especialment escandalós' que això succeeixi “mentre cada dia a Badalona més de 100 persones perden el seu lloc de treball, no hi ha diners per augmentar els serveis socials a la ciutat i Badalona continua essent la ciutat d’Espanya amb la pressió fiscal més alta per als seus habitants”. Concretament, García Albiol ha assenyalat que els càrrecs de confiança política socialista “agraciats” amb l’augment estan un a l’Àrea d’Alcaldia i un altre a l’Àrea d’Hisenda. García Albiol ha recordat que les retribucions que el Govern del PSC i CiU vol pujar són actualment de 60.000, “quantitat que permet als agraciats poder sortejar la crisi amb certes garanties, sense la necessitat d’augments tan escandalosos”. D’altra banda, un dels fets que més ha indignat al PP és 'la constatació de la clara voluntat de mentir del PSC i els seus socis de CiU'. El President del Grup Popular basa aquesta acusació en el fet de que la proposta es va presentar a la comissió informativa d’Hisenda – celebrada la setmana passada- camuflada entre d’altres qüestions. García Albiol va preguntar expressament pel dictamen en el que s’incloïen aquestes mesures, i els responsables del Govern allà presents li van ocultar l’existència de les pujades salarials. “Aquest fet desemmascara l’autèntica cara del PSC”, ha assegurat. “Estem en mans d’uns desvergonyits que, a més, no senten cap tipus de rubor a l’hora de mentir en una comissió oficial”. García Albiol ha advertit que no deixarà 'que l’engany' de que va ser objecte 'a la Comissió quedi impune'.

#1
Juan
01.11.2008 a las 22:59:36
SUBEN SUELDOS, RECORTAN A LOS DEMÁS

Evidentemente que es correcto. Los miembros del PSC de BAdalona y su alcalde a la cabeza se merecen eso y mucho más. Badalona se ha convertido en la envidia de todas las ciudades de Cataluña. Por muy mal que lo hagan, simpre lo hará peor el PP; seguro.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat