Botó Contacta amb Badaweb

Rajoles del terra de Badalona

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Estela
22.09.2008 a las 12:13:32
Rajoles del terra de Badalona

Que hem de fer amb les rajoles dels carrers de Badalona? Quan surtu al carrer no se mai si arribaré neta a casa ja que segons quina rajola trepixes t'enportes una xopada a les cames impressionants ja no parlem quan a plogut molt, llavors l'esquixada arriba fins on ja sabeu!!!!!. Jo ho se i les esquivo, pero a una criatura petita com li dius que vigili si va corrent pel carrer, i una persona gran?. Tan divertit que era el terra d'abans anar amb bici amb aquells adoquins rectangles. Això no passava mai. El carrer st Rafael, el carrer Caritat, el carrer Cadis, St Joaquim etc...... Si es perque ara hi passen cotxes que no passin o facin el terra d'una altra manera. Gràcies. Estela.

#1
angela
20.12.2008 a las 20:38:49
Rajoles del terra de Badalona

Hola tens tota la rao, el carre del mar es imposible no mullarte quan plou i semper te padasos, els cual sempre solen se els mateijos, a mes ara no pots enviar a una criatura que volgui anar a bocar el pa, dons no te voreras per on anar i el testos solen estar engenxats a les parets, cosa que fa que tiguem que anar pel mig del carre.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat