Botó Contacta amb Badaweb

Autobusos

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Estela
22.09.2008 a las 11:35:12
Autobusos

La meva pregunta, és: Perque les parades d'autobús en lloc d'estar en dins perque l'autobús i càpiga i els COTXES CONTINUÏN CIRCULAN estàn en fora les boreres, ja que si jo vaig amb cotxe m'haig de tregar totes les parades, com per exemple: El carrer St Joaquim davant de l'estació del tren, el carrer Enric Borràs, carrer Independència, i formen unes caravanes impressionants, això si no hi ha alguna furgoneta mal aparcada i l'autobús no passa i està 3 hores pitant!!. I això molts més carrers de Badalona. Recordo que vaig amb cotxe i no vull fer les mateixes parades d'autobús. Espero que hi hagi alguna solució, ja que envès d'anar en davant anem endarrera com els crancs. Gràcies. Estela.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat