Botó Contacta amb Badaweb

circuit motos badalona

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
VEI
24.08.2008 a las 22:31:39
circuit motos badalona

Benvolguts, Fa no gaire que visc a Badalona i he descobert que tenim un circuit de motos. Sí, sí. No és broma. La recta de meta deu ser davant casa meva a Baldomer Solà. Les micromotos trucades amb tubs d'escapaments il.legals venen del centre i agafen Baldormero Sola com si fos la recta de meta del circuit de Montmeló. El soroll és insoportable i la sensació és la d'estar vivint a la recta de meta d'un cirucit de motor permanent. Encara no he vist a la Guardia Urbana aturant una d'aquestes motos i fent un control de soroll o de velocitat. Em fa riure el límit de velocitat de 50 km h. M'agradaria saber que ha fet l'Ajuntament en relació a les obligacions que li imposa la Llei del Soroll, si ha realitzat el mapa de soroll (ho dubto molt) i si han determinat mesures per adaptarse als limits establerts a aquesta norma (encara ho dubto més)

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat