Botó Contacta amb Badaweb

DEMANU QUE BADALONA LAJUNTAMEN T I LALCALDE FOTIN

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
ANONIM
03.06.2008 a las 22:36:28
DEMANU QUE BADALONA LAJUNTAMEN T I LALCALDE FOTIN

AVUI A 1 CASA DE BADALONA BARRI PROGRES CASA MEVA 1 MARANU A TIRAT BASURA DAVANT DE CASA MEVA I LE TINGUT DE NETEJAR YO DEMANU QUE NO EMBRUTIN LA ASERA AMB QUEIXOS CONDUCTORS I CONDUCTORES QUE EL BARRRI DEL PROGRES I A TOTS ELS BARRIS NO QUAN PASIN PER 1 CARRER LLARG QUE HI HAN CARRERS ENTRE MIG PASIN ELS COTXES I PITIN PERQUE EL CARRER PROGRES PASAN ELS COTXES PER ELS CARRERS QUE HI HAN ENTRE MIG I ES POSAN ALLA A PITAR I MOLESTAN LA TIRA I DEMANU ZA LA GENT ELS MOSSOS DESQUADRA NO ELS DEIXEU PASAR I NO CONFIEU AMNB ELLS SON UNS CAOPULLOS AVUI UN COTXE TENIA LES SIRENES POSADA LES LLUMS NOMES LEM DEIXAT PASAR I DESPRES LAS A TRET I A ANAT A UN BAR A PENDRE ALGU ELS HE VIS BAIXA I ENTRANT A 1 BAR QUE VA.LLA MOSOS QUE CARA I JETA TIENEN ELS DEMANU A LA GENT QUE ALGUN PROBLEMA O DENUNCIA VAGIN A LA GUARDIA URBANA DE BADALONA AL TURO DEL CARIG ELS MOSSOS NO I ANEU PERQUE FOTAN LU QUE ELS I SURT DELS COLLONS ESTAN SEMPRE DE VACANCES NO FOTAN RES DEMANU A LA GUARDIA URBANA DE BADALONA QUE EL BARRRI DEL PROGRES CARRER PROGRES CANTONADA PROVIDENCIA ALGUNS DIES DE 21:50 A 23:00 I HAN UNS MOTORISTES QUE ES POSAN A FER SOROLL AMB LA MOTO I MOLESTEN LA TIRA DEMANU QUE PASI UN COTXE PATRULLA A FOTRALS FORA UI VAN A VEGADES I NO SEMPRE NIT ALHGUN COP A LA TARDA I IMVENTAN UN APARELL PER TREURE GRAFITIS TANRTA PUBLICITAT I ENCARA ESTA BADALONA TOTA PLENA DE GRAFITS ELS TREUEN AMB LA NOVA MAQUINA O QUE

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat