Botó Contacta amb Badaweb

EL BARRI DE SANT ROC ESTA BRUIT FA PUDOR I NO NOME

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
anonim
15.05.2008 a las 21:56:41
EL BARRI DE SANT ROC ESTA BRUIT FA PUDOR I NO NOME

EL PROBLEMA ES QUE SANT ROC ES UN BARRI BRUT FA PUDOR QUE EL NETWEGIN IINETEGIN LA ASERA LA CARRETERRA FA UNA PUDOR I TOT SANT ROC HAN DE NETEJA HI HA EL COSTAT DEL CARRER PRIMAVERA I LA ESCOLA DE IDIOMES DE SANT ROC AÑLLO NO HU NETEGEN TAMBE SA DE NETEJAR DE SANT ADRIA ALA ESCOLA DE IDIOMES FA MOLTA PUDOR ESTA BRUT ALLO NO HU NETWEGEN AVERA SI HU DIUEU TOTS ELS QUE VEIEU AIXO I AVUI A PEP VENTURA SOC UN NOI DE 16 ANYS YO I 1 NEN MA DIT EY PRIMO I COM QUE SAVBIA QUE ERA DOLENT MAN E ANAT RAPID I ELL HEM VOLIA SEGUIR PERO NO HU HA FET I DE 20:30 A 21:00 HI HA DE HAVER VIGILANCIA A SANT ROC PERQUE HI HA MOLTA GENT SOBRETOT ELS QUE FAN COSES SON ELS NENS ET TOCAN I ET VOLEN FER ALGU I AS¡DE CORRE SI NO ET FAN ALGU. I EL VCAP DE SETMANA PASAT VAN ANULAR LU DEL SUPER 3 EÑL CONCERT NO PUES EL CONCERT DEL SUPER 3 EL FARAN EL PROPER DIUMENGE ALA TARDA ALAS 18 A MMONTIGALA AL ÑPARC PERQUE HU HAVIAN DE FER I NO U VAN FER I AIXO QUE EL DIUMENGE NO PLOVIA TAN PER NNO TROBO DRET QUE DESMONTIN LA PLAÇA DE LAS GLORIAS DE BARCELONA NOP TENEN CAP DRET I A ASTA BE AIOXI I EL DESTRUSARAN DE QUE VA LA GENT AQUESTA AQUEST MON YA NO ES EL QUE ERA LA GENT FOT LU QUE LI SURT DELS COLLONS I AVERA SI ACABAN LA SAGRADA FAMILIA I UNA ALTRA COSA EL PARC DE PEP VENTURA DEL CENTRE ESTAVA TANCAT PERQUE LACABAVAN DE PINTAR I PASO PER ALLA I PA GENT SALTA LA VALLA VAN INTENTAR OBRIR LA PORTA LA VAN OBRIR AIXO ELS GRANS NO NOMES ELS NENS DE QUE VA LA FGENT COM CONTINUIN TOTOM FEN LU QUE LI DONI LA GANA AIXO SERA EL CAOS.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat