Botó Contacta amb Badaweb

BADALONA AJUNTAMENT FES ALGU NYA MOU UN DIT.

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
anonim
13.05.2008 a las 22:36:43
BADALONA AJUNTAMENT FES ALGU NYA MOU UN DIT.

BADALONINS I BADALONINES AUQESY ANY AL DIMNONI I AL PIROMUSICAL A ESTAS MOLT MACO UNA WAPADA DE CANÇONS I FESTA PERO ELS QUE DONEN BENGALES QUE LES DONGUIN A LES 21:30 NO ALES 21:00 PERQUE YO VOLIA BENGALES I VAIG ARRIBAR I NINGU EN REPARTIA I LALTRA FGENT YA EN TENIA A PARTIR DARA PODRIAN TIRAR LES BENGALES ALS BUSINS DE LES CASES Y AIXI TOTS ELS BADALONINS EN TINDRIEN AL BARRI DEL PROGRES DE BADALONA AL MATEIX CARRER EL CARRER PROGRES ES UNA VERGONYA DESDE DIVENDRES QUE ESTAN ELS LLUMS DE 1 ASERA OBERT ALS DE LALTRA ASERA APAGATS ES UNA VERGONYA ALCALDE ARREGLALS YA FALTTA DE ILUMINAÇIO PUBLICA DE DIVENDRES A DIMARTS I ENCARA NO HU HAN ARREGLAT 2 DIAS ENCARA PERO 5 ES UNA PASADA I AVERA DEMA DIMECRES SI ELS OBREN I AQUEST DIUMENGE AL PARC DEMONTIGALA FEIAN JOCS I A LA TARDA UN CONCERT UI VAUIG ANAR I NO HI HAVIA NINGUI AIXO ES UNA VERGONYA ALMENOS QUE HU DIGUIN QUE NO HU GFAN NO O AL MARTEIX PARC POSAR CARTELLS DIENTO NI AIXO I AIXO QUE NOMES QUEIEN 2 GOTES ALOP POLIESPORTIU DE MONTIGALA JUGABAN A BASQUET I ALA PLATJA A ON POSA EL NOM DE LA PLATJA I HAVIA UN NINOT I HEM FEIA POR QUE NO POSIN NINOTS RAROS DAQUESTI QUE EL DIA QUE CREMIN EL DIMONI QUE EL DIA DE DEMA SIGUI FESTA QUE FA PAL MADRUGAR AIXO DE QUE HU CAMBIESIN DE DIA VA ESTAR MOLT BE MOLT AMBIENT PELS CARRERS DEL CENTRE DE LA NOSTRACIUTAT POCS COTXES ALA CARRETERA VA ESTAR BRE I QUE LES CASES KE HI HAN AMB TOXOS QUE LES TIRIN YA NO I EL BAR DEL BARRI DEL GORG QUE ES DIU ESCALON QUE EL TIRIN YA NO LA COMISARIA NO QUE FA FALRTA I VIGILA PERO EL BAR MOLESTA ESQUE NO EL TIRARAN MAI QUE HAN DE FER EL CANAL PEL PORT AL DUEÑO DEL BAR ES VIOL QUEDAR PER FERSE MILLONARI I NO VULL A VERA SI FAN FORA A TOTS I ALS OPKUPAS TAMBE ELS VAN FER FORA EL BAR ESCALON FORA TAMBE TOTAL NOMRES HI HAN 2 O 3 PERSONES I PER AQUESTA ZONA I 5 O 6 BARZMES PER 1 QUE TREGUIN NO ÑPASARA RES.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat