Botó Contacta amb Badaweb

ALGUNES ACLARACIONS SOBRE LA TELE DE BADALONA

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
joan sánchez
04.02.2002 a las 21:13:04
ALGUNES ACLARACIONS SOBRE LA TELE DE BADALONA

Resulta que fa un temps vaig veure una noia per tvb i em va molar. Per casualitat un dia me la vaig trobar mentre estavade festa per Badalona iem vaig penjar d'ella totalment. No només és super simpatica i inteligent, a sobre al natural encara és més maca. (no diré el seu nom perquè no vull que ara tots me la comencem a criticar, estic en el meu dret, no?)No me l'he tornat a trobar per desgràcia i això m'ha portat a veure tele badalona més del que jo volia en un prinicpi... però necessitava veure-la i no tenia altra opció que estar pendent de la tele (i les repeticions dels caps de setmana me les trago també totes). Això què vol dir sóc un expectador fidel i per tant sé del que parlo.
que tvb és socialista això no cal ser cap llinterna per saber-ho. És més, ho trobo totalment llògic. O és que tv3 no és pujolista o antena 3 del pp?? les coses són així, ens agradi o no!!!!

A part d'això, si et mires els programes com a tot arreu ni ha de millor i de pitjors. També ésllògic. Que tvb no es pot assemblar a cap cadena estatal és normal, compareu els pressupostos, i mireu altres teles com btv i em direu si el que fan és millor que tvb, perquè no és cert. Amb això que vull dir, doncs que hi ha notícies que estan millor o pitjor fetes, però que t'informen del que passa a la ciutat. Al cap i al fi, aquesta és la filosofiad'una tele local suposo. Els programes doncs ens permeten profunditzar en aspectes i qüestions de badalona que capaltra tele ens oferirà. I no només això, hi ha coses que sobrepassen l'àmbit badaloni i estan força bé, entrevistes originals, i convidats importants, la penya, debats interessants, etzetera.

O sigui que seguiré veient tvb encara que no sigui la millor del món, però on s'hi que hi ha els ulls més macos que mai he vist. Per tant, fins que aquesta noia hi treballi (espero que sigui per molt de temps), teniu un expectador assegurat.

I a la resta doncs molts ànims perquè alguns també ho feu molt bé.I m'imagino que treballar en una tele que està tan criticada doncs no és gaire facil. O sigui que ànims a tots i endavant eh!!!

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat