Botó Contacta amb Badaweb

LA MORERA URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
mireia
29.03.2008 a las 11:58:04
LA MORERA URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NECESSITO URGENTMENT INFORMACIÓ SOBRE EL BARRI DE LA MORERA, QUAN VA NÉIXER, QUIN TIPUS DE BARRI ÉS, ACTIVITATS, COSTUMS.... NO HE SAPIGUT TROBAR RES DE RES NI EN ELS LLIBRES NI PER INTERNET. ALGU EM POT AJUDAR??? ÉS MOLT URGENT!!!

#1
rakel
29.03.2008 a las 13:17:34
LA MORERA URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

la morera es un barri com tots als altres mireia amb 1 parc mol gran ia 1 riera 1 gasolinera on pode banyar als animals val 1 euro i tambe a prop dalla ia la comisaria dels mossos desquadra i la televisio de bdn esta ala morera tambe es un barri que hi ha de tot.

#2
Estela
11.04.2008 a las 11:47:49
Resposta a la mireia

Hola Mireia: Si necessites informació sobre la Morera, ves al Museu de Badalona i demana pel Sr Fonollà, ell t'explicarà tot el que vulguis, lo que no se es l'horari que el pots trobar. Sort.

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat