Botó Contacta amb Badaweb

Higiene a l'ajuntament, JA!!

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Joan
05.05.2007 a las 16:45:56
Higiene a l'ajuntament, JA!!

Higiene. Higiene política és allò que necessita el nostre Ajuntament. Fa ja més de 27 anys que a l'Ajuntament de Badalona governen els mateixos. Els mateixos no són altres que el PSC i ICV - EUA. Els socialistes i els altres (que van per la vida como ni no haguessin trencat un plat) porten més de dos décades i un lustre governant a la nostra ciutat. Es per això que apel·lo a la higiene politica i democrática. Crec que actualment a Badalona només hi ha un partit preparat per a governar la ciutat, i aquest és el PP. Mes igual que sigui CIU pèrò és visible que Badalona necessita un canvi de governants. Ja es l'hora de canviar, no a millor o a pitjor, sinò de canviar. De fer higiene i donar l'oportunitat a altres forces polítiques. Ja falta molt poc i és l'única oportonitat en els próxims quatre anys de poguer fer fora a aquells que no ha fet res positiu per la nostra ciutat. Ara em de fer higiene i canviar. Ara!!

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat