Botó Contacta amb Badaweb

cultura a Badalona?

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Màrius
18.04.2007 a las 22:12:50
cultura a Badalona?

És patètic l'ús dels centres cívics de la ciutat de Badalona. ¿On tenim els espais per a que els joves puguin experimentar, aprendre teatre?, ¿on són els bucs d'assaig per el gran número de músics i de grups que hi han a la ciutat? Sembla que la cultura a Badalona és un món per descobrir. Què passa amb el teatre principal? Badalona perd iniciativa, imaginació, i la gent a de marxar a Barcelona o a les ciutats del voltant que cada cop estan més preparades que la nostra per rebre cursets, veure exposicions, llogar locals d'assaig.... Badalona no pot posar diners per equipaments pels joves? BADALONA ÉS UNA CIUTAT SENSE VIDA CULTURAL, que aprenguin de Cambrils, que col·laboren amb la gent jove a fer festivals, o de Tàrrega que porta el teatre al carrer. I a sobre se'ls hi cau la baba quan parlen de les festes de Badalona. Una bona festa és la Patum, lo demés són tonteries, el micaco i la mare que el va parir.

#1
Jordi Duran
23.04.2007 a las 13:07:31
cultura a Badalona?

Has donat al clau. Soc membre i porto avui en dia la direcció d'un grup de Teatre a Badalona. Des de fa anys que passem de l'ajuntament per que l'ajuntament no te res per oferir-nos, així que .... ja veus com està el tema. Això està pudrit amic meu, .... a veure si ni ha sort i canvia tot plegat ... Jordi Duran

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat