Botó Contacta amb Badaweb

ES UNA VERGONYA

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
MARTA
30.03.2007 a las 21:23:49
ES UNA VERGONYA

AL CARRER GUIFRE/DELS ARBRES/INDUSTRIA I D'ALTRES ELS CONTENIDORS DE LES ESCOMBRARIES ESTAN DAMUNT DE LES BORERES PER NO PERDRE PLACES D'APARCAMENT BLAVES ES UNA VERGONYA QUE UN COP HAN ACAVAT UNES OBRES QUE LES PAGUEM TOTS AMB ELS NOSTRES IMPOSTOS DESPRES QUAN SURT A PASSEJAR ET TROVES AMB AIXO. FAN LES BORERES MES AMPLES PER PASSEJAR O PER PODER POSAR ELS CONTENIDORS?? CREC QUE S'HAURIA DE PENSAR UNA MICA MES AL HORA DE FER LES COSES HAN FET UN GRAPAT DE PISOS NOUS AL CARRER DE LA INDUSTRIA I ELS CONTENIDORS SOTERRATS NO SOU PROU GRANS PER TOTA LA GENT QUE HI VIU, SEMPRE HI HA MERDER PER FORA ES INDIGNE QUE PAGUIN TANT PER TANT POC SERVEI I QUE ESTIGUIN TAN ABANDONATS AM EL DINERAL QUE ELS HI FAN PAGAR. DESITJO QUE BADALONA FACIN LES COSES AMB GUST. NO NOMES PER ACABAR-LES I PROU ESTIC FARTA DE VEURE COM ES REPETEIXEN SEMPRE LES MATEIXES OBRES ALS MATEIXOS LLOCS RECORDE-VOS DEL CARRER DEL MAR QUANTES VEGADES L'HAN AIXECAT PER CANVIAR LES RAJOLES ES UNA VERGONYA QUE TOT AIXO HO PAGUEM ELS QUE PAGUEM IMPOSTOS I SOM ALS QUE MENYS ENS ESCOLTEU PODER ES PQ. NO US VOTEM???

#1
la iaia de badalona/
30.03.2007 a las 21:37:15
PARK PER PODER PATINAR AL CENTRE

LA JOVENTUT TE DRET A DIVERTIR-SE I ELS TEMPS VAN CANVIANT I ELS JOCS TAMBE I ARA ELS HI TOCA PATINAR PER POC QUE ENS AGRADI ES UN ESPORT ON ELLS S'HO PASSAN BE I SI TINGUESSIN UN LLOC ADEQUAT NO HO HAURIEN DE FER A LES INTALACIONS PUBLIQUES EN AIXO ESTIC D'ACORD AMB EL CARLES ES MES CREC QUE A BUFALA HI HA UN PARC PER PODER FER AQUEST ESPORT PERQUE NO FEU UN AL CENTRE?? QUE NO ELS HI ARRIVEN ELS €€€€ AIXI NO HO HAURIEN DE FER PER LES BARANES, BANCS, ESGLESIA SANT JOSEP, ETC.... I NOSALTES LES AVIES NO ENS HAURIEM DE BARALLAR AMB ELLS PER POR D'UN COP MAL DONAT EL JOVES VOLEN UN PARC PER PATINAR I JO ELS HI DIC QUE SIIIIIIIIIIII TOTS EL PATINADOS FEU PINYA AQUI QUE PODER HO ACONSSEGUIM

#2
Carrer Latrilla
02.04.2007 a las 21:38:08
Carrer Latrilla

M agradaria saber per que el carrer Latrilla no es de sentit ascendent , tal com està el transit a Badalona , crec que aniría molt bé per a arribar als laterals de l autopista,vull pensar que es neglicencia per part del responsables del tema. I de pas per que ell carrer Progres no es fa d estacionament quincenal, tal com està ara es com si no importés a ningú,... caotic,perillós i amb gran volum de transit...... Salutacions

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat