Botó Contacta amb Badaweb

Qe l'hi a passat al DC·14 BAR?

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Anna
09.10.2006 a las 18:44:22
Qe l'hi a passat al DC·14 BAR?

L'altre dia vaig anar a can ribó i vaig veure el bar musical DC·14 TANCAT i avui he vist ke posava en lloguer el local i estava tot destrossat per dins. Jo havia anaot molt al local de la platja i des de que el van obrir a can ribó no hi havia anat gaire per horaris de feina :) de veritat que han tancat portes? algú sap si s'ha trasladdat en algun altre lloc? sinó és així és una puta llàstima el local molava i molt. tot plegat era com una gran família. llàstima.

#1
La Familia
10.10.2006 a las 07:18:09
Qe l'hi a passat al DC·14 BAR?

Estar clar que si tu consideras un bar part de la teva familia tens un gran problema. Quina pena!

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat