Botó Contacta amb Badaweb

Pàrking Torrent de Batlloria

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Olga
26.09.2006 a las 18:41:42
Pàrking Torrent de Batlloria

D'aquí poc aniré a viure a Sant Crist i vull mirar el parking del Torrent de la Batllòria, el carrer que està situat al costat de Coll i Pujol i l'institut de la Pineda, m'han comentat que és una concessió a 50 anys i m'agradaria saber com funcionen aquest tipus de pàrkings, si jo el compro ara que he de fer si d'aquí uns anys el venc i no a acabat la concessió de 50 anys?? He sentit a dir que són d'Engestur i per altres foros no els deixen molt ben parats, us agrairia qualsevol informació sobre el tema que em poguéssiu donar.

#1
Rafael Sánchez
08.10.2006 a las 22:01:29
Pàrking Torrent de Batlloria

El parking del torrent de la batlloria, just devant de l'institut no es de engestur i per tant les places no son una concessió per 50 anys. En un principi era previst que si que fos de engestur però posteriorment van declinar aquesta opció i van optar per la iniciativa privada. Jo soc propietari d'una plaça i de moment está força bé, tot i que hi han alguns problemes però poc importants. El meu consell es que t'informis directament a una granja que hi ha al carrer sant joan de la creu, cantonada amb carrer cuba que es la persona encarregada de les gestions i vendes de les places. També tens l'opció d'informar-te directament a engestur o a l'ajuntament perque et confirmin el que jo et dic.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat