Botó Contacta amb Badaweb

EMPRESAS DE POCO FIAR: 1 Germà Juli

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
M. Llompart
31.07.2006 a las 15:24:17
EMPRESAS DE POCO FIAR: 1 Germà Juli

Crec que seria interessant utilitzar fòrums com aquest per ajudar-nos mutuament i col·laborar. Arran d'alguna de les meves darreres experiències, vaig pensar que fora bo fer una mena de llistat d'empreses que son de poc fiar o bé que ens han estafat; perquè així altres no caiguin en el seu parany. Personalment m'agradaria queixarme de la immobiliària GERMÀ JULI, de Badalona. Perquè que estiguin sempre del cantó on és la pasta (és a dir del propietari/venedor) no em sorprèn. Allò que em resulta repugnant es que juguin amb el futur de la gent com ho fan, i ho he pogut experimentar personalment. Em van fer creure que eren els meus millors amics i un cop la propietat ha estat meva, resulta que tot allò que semblava que ho feien pel meu bé ho feien pel seu propi bé i pre treure'n un pessic més gros (molt gros i molt 'negre' per part del propietari/venedor). No només no ho feien pel meu bé, sinó que a més m'he vist perjudicat en diferents aspectes dels quals ells, ara, es desentenen. Així tots els especuladors acabin a l'infern! i no dubteu mai que la immobiliaria, el venedor i el paio del banc són amics. I firmo: M. Llompart

#1
mamon
31.07.2006 a las 20:26:54
2. assegurances ocaso

#2
TARA
01.08.2006 a las 23:54:18
2. assegurances ocaso

GERMA JULI me engaño en la venta de una casa hace 10 años... y al venderla este pasado año su engaño me costo mas de un millon de pesetas. Son basura y le pondre un par de velas negras : )

#3
badaloni
16.08.2006 a las 12:00:34
Compte amb Germà Juli

Al canviar de vivenda, vaig posar un anunci particular per a vendre la vella. Entre altres inmobiliàries, em van trucar els de Germà Juli. Van ser els únics que no la van arribar a posar en venda ja que pretenenien que rebaixés 5 milions de pts per quedar-se'ls ells de comisió. A més, amb una actitut xulesca i tractant-te de tonto. Em semblen de poc fiar i només sento parlar malament d'ells. I avui en dia, per destacar d'entre les inmobiliàries com el més gitano, s'ha de ser molt i molt dolent.

#4
pastanaga
05.09.2006 a las 15:11:44
Ull amb els de Germà Juli

Si mai aneu a visitar un pis perquè n'esteu interessats i és Germà Juli qui us el mostra, un consell, no firmeu cap full de visita ni res per l'estil. I si a més, aquest pis el compreu a través d'una altra agència aneu amb compte ja que podeu ser increpats i amenaçats pel carrer per la gent de Germà Juli. I si teniu la mala sort de què heu signat el full de visita, podeu arribar als jutjats, ja que la seva manera de funcionar és treure comissió sigui com sigui, si fa falta, a través d'advocats. Realment s'ha de ser molt miserable per funcionar així...

#5

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat