Botó Contacta amb Badaweb

volem locals d'assaig, no zulos

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Hendrix
09.07.2006 a las 10:48:09
volem locals d'assaig, no zulos

¿Quan l'ajuntament farà alguna cosa pels grups de música que assagen en veritables zulos, sense ventilació, sense aire condicionat, com per exemple els locals del carrer Guifré que són un avergonya i que val una pasta el lloguer?, parlo de CONOTEX. A més a mi que em diguin on és la sortida d'emergència en aquests locals, per què crec que no hi ha. L'ajuntament no pot fer locals d'assaig però si un canal al port, que ja em diràs tu quina falta li fa a Badalona un Canal, com si fossim a Amsterdam o a Venesia. Ens hem quedat sense els locals del carrer Indústria, ara sense els de la via del tren i tot per fer pisos que la gent no pagarà en sa vida. Els grups han de marxar de la ciutat a d'altres locals més ben preparats. Arqué, deixa't de ports i ósties i pensa en la ciutadania com cal. Sembla que fer cultura a Badalona, està mal vist per l'ajuntament.

#1
Joaquín Marcos
10.07.2006 a las 09:48:17
volem locals d'assaig, no zulos

Badalona no hará nada por la música en su ciudad, no ves que es la ciudad del basquet, ¿no ves que la gente va por la calle botando una pelota i se van dando palmadas los unos con los otros?, ¿no ves que quieren hacer creer que el basquet se inventó en Badalona?. Mi hijo toca en un grupo en la ciudad y ensaya en los locales que mencionas. Dice lo mismo que tu. Y hay una cosa rara en el recibo que se paga mensualmente, no pone el nombre de la persona que cobra ese dinero y además, pagan una insonoración del local, que no existe.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat