Botó Contacta amb Badaweb

Margarida Xirgu, Aparcar: una odisea

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Nimako
01.07.2006 a las 19:21:48
Margarida Xirgu, Aparcar: una odisea

Em poso malata cada cop que penso que he d'agafar el cotxe ja que quan torni ho tindré magre per aparcar. Amb el munt d'obres que s'estan realitzan en el carrer i a Seu d'urgell la gent que no te plaça de parking (que a més són escassisimes) es pot arribar a passar 2 hores i sense exagerar per trobar un lloc on deixar el cotxe. Es normal? El més preucopat es veure que un cop acabades les obres no s'apliaran gaire les zones de parking; i per tan haurem de seguir aixi tota la vida? Abans de que comencessin ja hi havia problemes i aixo que es disposava de les zones del costat del cementiri, i ara que han fet les obres aquestes zones on hi cavien bastants cotxes han quedat suprimides. On aparcarem? Un altre tema a tractar son les obres de l'escola Artur Martorell per les quals no es van tenir en compte el dany que han causat i ho dic fen referencia al la gran quantitat d'arbres que van tallar indiscriminadament!! Aquesta situació és indignant! Res més.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat