Botó Contacta amb Badaweb

RCB i TVB

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Lourdes
17.06.2006 a las 11:19:29
RCB i TVB

Veig que en aquest foro es parla molt de RCB i TVB i la pregunta és: ¿Hi ha gent que escolta i veu aquests mitjans de comunicació?

#1
pepe
22.06.2006 a las 12:07:27
RCB i TVB

#2
PEPE EL DE LA BOLA
25.06.2006 a las 14:05:15
RCB i TVB

TELEMAITE Y RADIOMAITE, ALGUIEN DEBE DE VER Ó ESCUCHAR PORQUE SE EMPIEZA A DETECTAR EN LA CIUDAD UN EXTRAÑO FENOMENO EN QUE ALGUNAS PERSONAS DESARROLLAN UN EXTRAÑO VIRUS QUE LOS INVESTIGADORES ESTAN LLAMANDO COLOQUIALMENTE 'EMPANADA MENTAL EXTRA' LOS EFECTOS MAS INMEDIATOS SON: LA VISTA PERDIDA EN EL HORIZONTE,PALABRAS INCONGRUENTES,DESCENSO IMPORTANTE DE GLOBULOS ROJOS Y DE LAS NEURONAS ENCEFALICAS , EN ALGUNOS CASOS LAS PALABRAS MÁS INTELIGIBLES ENTRE BALBUCEOS SON ... FUMBOL,PUETTO,ESTADIO MUNICIPAL F.CASQUETE,OKUPAS,DERRIBARLO TODO, .....CAGÜENLA ....... DESEAMOS PARA EL BIEN COMUN SEA HALLADA PRONTO LA VACUNA PARA ELIMINAR ESTA PLAGA QUE NOS ACECHA . PEPE D LA B.

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat