Botó Contacta amb Badaweb

Per fi Pilates de veritat a Badalona !!!

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Carles
15.05.2006 a las 17:45:43
Per fi Pilates de veritat a Badalona !!!

Ja era hora que la ciutat de Badalona s´obris un estudi sobre el metode de Pilates. A BCN,es un exit,com a altres llocsdel planeta !!!,per això estic content que es faci aqui a Badalona tal com s´ha de fer ... amb els aparells - reformers i cadillacs pertinents - i amb un tractament individual...es com un entreno personal...els bonus estan al voltant de 360 eurosles 10 sessions...encara que també hi ha els DUETS,per a dos persones i que es molt mes barat...uns 200 euros per cap...al carrer guifré 156,dins del centre de terapies MONTSE ANDURELL... Ha començat fa poc perque el vaig veure anunciat al Badalona2000... Per el que no conegui aquesta te´cnica,millores la postura,la flexibilitat en un no res,sobretot a la gent que té problemes d´esquena,i a part t´enforteix el ´cos com un ballarí..ho recomano a tothom...www.pilatesbadalona.com La pagina que vaig visitar encara está en construcció.però em diuen que a final del mes estará acabada...

#1
Julia
22.05.2006 a las 09:17:57
Per fi Pilates de veritat a Badalona !!!

Jo ho he provat i és fantàstic. Jo ho faig al Aqua de Badalona (Francesc Layret). Tenen classes dirigides i les màquines, i de veritat que és una passada. Li ho recomano a tothom.

#2
Angela
05.06.2006 a las 21:31:25
Per fi Pilates de veritat a Badalona !!!

Jo feia també a BCN el metode,i al venir a la ciutat ja he començat a PILATES BADALONA fent clases DUET per dos persones -amb la meva amiga -i es fenomenal...hofan molt bé i son molt agradables ...però sobretot perque em surt per 22 euros la classe...!!! Ens veiem un dia al estudi Julia !!!

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat