Botó Contacta amb Badaweb

Els 40.000 oients de Ràdio Pomar més que Cadena Ci

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Mireia
20.04.2006 a las 13:43:16
Els 40.000 oients de Ràdio Pomar més que Cadena Ci

Avui llegia a El Tot que Ràdio Pomar té uns 40.000 oients diaris, pot ser cert això? A mi m’estranya la veritat, que una emisora local en una ciutat de prop de 230.000 persones tingin tanta audiènciia. Aixó voldria dir que 40 de cada 100 persones que escolten la ràdio a Badalona escolten Ràdio Pomar desprès traslladat en milers. Home Flaixbac en té 170.000 i Cadena 100 volta els 50.000, llavors el poder que tindria Pomar seria un cas únic dins de la ràdio local, sobrepassant fins i tot les audiències d’emissores comarcals. En fi que no facin com Styl fm que deien que els escoltaven 40.000 orelles clar com que cada persona en té dues jeje. Salut!

#1
Raquel
20.04.2006 a las 21:46:53
Els 40.000 oients de Ràdio Pomar més que Cadena Ci

Hola, he estat lleguint el missatge que has penjat i la pregunta que has fet. Això és molt fàcil de comprovar. Demana al Tot de Badalona la còpia de l'estudi d'audiència de Radio Pomar. Aquests estudis els fan sempre les mateixes empreses, tan a les emissores grans com a les petites. I em sembla que el Tot te una còpia, si no la te, demana-li una còpia a Radio Pomar. Ells tenen una, igualment, si no estic malament informada, a la web de l'empresa que va fer l'estudi està penjat, Infortècnica. A Ràdio Pomar no informariem de res que no tingués una base i unes proves que ho reafirmessin.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat