Botó Contacta amb Badaweb

què passa amb la rambla?

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
badiu
17.04.2006 a las 19:01:53
què passa amb la rambla?

Badalona té una bonica rambla. Una rambla per passejar amb la mainada, on la gent gran pot seure a prendre el sol. On ciclistes intenten no atropellar vianats quan caminen pels carrils bici, però....no es podria fer una rambla més festiva i cultural els dissabtes i diumenges amb músics, actors, llibres, clowns,pintors, paradetes...no pot ser una sortida a tots aquells que volen una ciutat més humana i solidària, més alegre. Les rambles de Barcelona, la rambla de Vilanova i la Geltrú i d'altres poblacions treuen profit de les seves, per què no la de Badalona?

#1
freedom
17.04.2006 a las 22:29:06
què passa amb la rambla?

I els veïns que hi viuen haurien d'aguantar tot l'enrenou que això comportaria? Si vols cultura ves a un museu i si vols humanitat fes-te soci d'una ONG...o fes tots aquests actes a casa teva!

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat