Botó Contacta amb Badaweb

Que passa a TVB?

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Maria
14.03.2006 a las 19:53:50
Que passa a TVB?

Tinc una pregunta des que van començar tots els embolics en aquesta empresa que paguem tots el badalonins. Han pagat ja els responsables de tot el desgabell? S'ha iniciat algun tipus d'exàmen per veure si tot està sanejat? però sobretot, la principal pregunta, com és que es qüestionava tant a l'Esther Marqués i ara les coses van molt pitjor? Qui és el responsable de la seva destitució i d'uns nomenaments incomprensibles?. Se l'acusava d'amiguisme i que potser no n'hi ha hagut molt més amb el Soler i els seus subsdits? Se l'acusava d'incompetent i no hi ha ara més incompetència amb determinades decisions? Que ha passat amb la gent que estava de baixa per depressió? Que ha passat amb la gent que parlava de presions i delictes? Algú em pot dir si amb els meus impostos estic pagant a gent que no s'ho mereix? Per la meva tranquilitat m'agradaria saber si tot està bé, si la gent ja pot treballar en pau. El més important és recordar que el silenci no és una solució, el sileci ve provocat per la por i ja va sent hora que la gent parli i venci el pànic.

#1
AB
14.03.2006 a las 21:04:20
Que passa a TVB?

Estimada Maria, La Marqués és una persona incompetent, caragirada i malparida. Què estiuegi amb la Maite, no hauria d'haver estat un mérit per designar-la directora. És una experta en fer promeses buides i escampar falsetats, quan algú la descobreix o l'ha qüestiona mínimament, o fins i tot, si no li fa la pilota, aquest/a pobre/a ja pot preparar-se per ser putejat. És una autèntica mala peça, capaç de fer-li la vida impossible. I si les coses van pitjor és perquè les persones de l'antic règim, afavorides per la marquesa no han acceptat els canvis, i perquè potser, també, els nous governants no són tampoc els què haurien de ser.

#2
TVB
16.03.2006 a las 18:04:33
Que passa a TVB? SILENCI?

Tens raó, el silenci no és la solució, però ens van prometre que hi haurien canvis profunds i estem esperant un cop de timó com una catedral i que ens manin els que en saben de veritat, però després de llegir aquests missatges no crec que vulgui venir ningú..... No sabem a on anem, quina programació convé a Badalona, ara fem programes de viatges (un chollo pel barbes voleu saber quan cobra cada mes?), ara un de friky ÉS MASSA!!!!, ara una mica de bàsquet, de vegades de futbol..sempre les mateixes coses, es barallen per qui presenta el Magazine, però no tenim un model clar de televisió per Badalona, tirem de beta dels Rodamón i torna a Camprodon, dels Filmets, de videoclips, dels programes de la Xarxa, alguna peli xula, molta xarxa i poc badalonisme, i la nostra personalitat??? I els premis de la COmunicació? cal tanta faràndula? qui decideix que ens gastem tants quartos amb els premis i no tinguem material bàsic per treballar? els mitjans estem per informar, per entretenir, per fer arribar la cultura de casa i a casa nostra, fa falta tota aquesta parafernàlia per entregar uns premis per merescuts que siguin? quantes paperetes han arribat, aqui a la Morera, l'urna estava ben buida, qui ho decideix per nosaltres qui guanya?????? Si no arriben aviat els canvis perderem la ilusió de treballar en el millor mitjà de comunicació que tenim: la tele TVB

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat