Botó Contacta amb Badaweb

més equipaments a Badalona

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Manuel Rius
02.12.2005 a las 10:37:02
més equipaments a Badalona

Són necesàris tants pisos nous a Badalona?. Per què es continua edificant a la montanya?. Per què hi han barris que no tenen un CAP?. On és el teatre, la música, els creadors de la ciutat? Per què es fa difícil ser un vianant a la ciutat quan les voreres estan aixecades per les obres que no s'aturen, cotxes que aparquen al damunt de la vorera o davant de les rampes?. Per què es treu aparcament al carrer?. Per què no es millora el BUS i el metro en comtes de fer arribar el tramvia?. Què volen de Badalona els polítics? Fer-la crèixer fins arribar a Mataró?. i podria fer més preguntes.

#1
Daniel Garcés
02.12.2005 a las 12:08:57
més equipaments a Badalona

Todo eso se solucionará con la grandiosa, novedosa inauguración del nuevo Tranvía. Vaya despilfarro de millones de Euros para poner un estorbo en las calles obsoleto, y que nos ha quitado los aparcamientos de la calle y que entorpecerá aún más, la ya de por si desastrosa circulación. Pero todo tiene su truco, porque la ahora la depredadora y aniquiladora de masa verde y arboles de Badalona, ENGESTUR, venderá mas aparcamientos subterráneos. D.G.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat