Botó Contacta amb Badaweb

els jutjats de badalona

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
jr
15.11.2005 a las 11:14:25
els jutjats de badalona

Vergonyós. Un desordre de papers i carpetes. Dibuixos esgroeiïts enganxats a les parets i acudits de diaris de color groc pel pas del temps. Carpetes al terra. Armaris sense tancar degut a la quantitat de papers que guarden. A l'entrada et fan passar per un detector de metalls. No tothom passa per ell. Vaig veure com la porta de sortida del jutjat era oberta i algú entrava per ella amb un maletí a les mans mentres un dels segurates parlava per un telèfon i l'altre segurata llegia un paper. Per no dir la calor que fa allà dintre. El despatx del metge forense, un zulo sense finestra, sense ordre, sense espai. Desprès es perden expedients. No m'extranya. per no dir, que el dia que plogui fort, molt fort i entri aigua a dintre dels jutjats, la quantitat de papers que es mullaran, les piles i piles de papers que són al terra. A la part del darrera del jutjat. A la vista de qualsevol que passi pel carrer.

#1
Julià
15.11.2005 a las 19:01:26
els jutjats de badalona

Això ho podem agrair als genis de l'arquitectura moderna. Perque s'ha de ser burro per fer un edifici tant lleig i mal fet. Qui ho va dissenyar? Suposso que seria algun artista de Barcelona que ens va deixar aquesta porqueria

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat