Botó Contacta amb Badaweb

titanic

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
kale borroka
07.11.2005 a las 06:19:09
titanic

Algu sabria dirme o qui es pot creure ke una enpresa a 50% amb dos socis, sanejada amb un munt de feina 5 familias (treballadors) senvagi a la merda per ke els dos socis es tenen un odi tremendo, disposats a perdre tot el patrimoni?? es podeu creure ke una de les parts vol ser el unic administrador amo gerarkiko i señor??( tambe sona a la guerra de las galaxias) sen una societat al 50%, ken de fer els treballadors? si el sindicat diu ke fins ke no pasi 3 mesos sense cobrar no podem fer res?? ke ferem akets 3 mesos menja herva? agafem el soci mes sonat i el penjem per els collons? i a justicia? o nomes per ki te calers? tinc mases preguntes al meu cap i cap resposta......continuara...

#1
rudolf
07.11.2005 a las 06:43:53
titanic

Contingut sencurat per a contindre insults.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat