Botó Contacta amb Badaweb

FILES X: TVB

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
do re mi
03.11.2005 a las 23:02:36
FILES X: TVB

Ai! Ai! m'estan fent mobbing!! Ooooh!!! horror! em fan treballar!!! a mi!!! que mai he treballat! i ara em fan treballar, quina injusticia! Oohhh! Horror! estic tant deprimida! jo que volia viure sense treballar! jo que sóc tan lamentable pero que em crec tan bona, oooooh!!! horror!!!! em fan treballar a TVB, buuuuuaaaaaaaa... i estic ooooh!!! sí!!!! estic estressada... tinc por... i ploro molt, ploro perquè m'estan fent mobbing!! sí!! que algú m'ajudi sius-plau, abans no sigui massa tard, es una crida a la humanitat! al capità justicia!!!! CAPITA JUSTICIAAAAAAAA FES UNA INSPECCIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! demostra que tot el món està contrameu!!!!! demostraho!!!!!! Capita justicia!!!! que em volen fer treballar! a mi? que no he treballat mai! i em fa por demostrar que no se fer res!!! em fa por demostrar que soc mes tonta del que aparento!!! CAPITA JUSTICIA VINE A TVB A AUXILIARME!!!!!!!!!! que jo no vull treballar! Mobbing: dit de la poca feina dels treballadors de TVB. Em sembla una manca de respecte cap a aquells que alguna vegada sí que han patit mobbing a la feina. És com la famosa que surt al Salsa Rosa a denunciar que el seu marit la pega per després emutxacarse uns quants calerons que li permetin pagarse la cocaina que es fotrà després. A TVB més que mobbing hi ha moving... i si no esteu a gust... marxeu! i ja està! hi ha molta gent que vol treballar a TVB i no pot, i gosses com vosaltres fa que no puguin treballar-hi. Es clar que potser no marxeu perque no hi ha cap altra empresa en aquest món que aguantin persones com vosaltres. si encara haurieu de donar les gràcies.

#1
jo
05.11.2005 a las 09:47:00
FILES X: TVB

Deixam en pau, jo no he escrit mai res i t'estàs passant. La frase 'em fan treballar' i per això m'enfado ja la he sentit algun cop i en d'altres persones així que canvia el discurs. Tens una edat i una situació que no entenc com perds el temps en això quan el necesitaries per anar al dentista i curar-te aquesta gingivitis. DEIXAM EN PAU!!!! T'odia més gent a part de mi, més ben dit, t'odia quasi tothom així que oblidam que em sembla que tens més feina. TREBALLA UNA MICA!!!!!

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat