Botó Contacta amb Badaweb

TESTIMONIS ACCIDENT

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
gemma solà
03.11.2005 a las 20:01:56
TESTIMONIS ACCIDENT

BUSCO TESTIMONIS D'UN ACCIDENT DE TRÀNSIT El 26 de setembre a les 17.30h un camió amb cisterna de ciment va xocar contra el meu cotxe, un Citroen ZX blanc, al semàfor del lateral de l'autopista C31 (la sortida Nord) gairebé a la cruïlla amb l'avinguda President Companys. Amb els nervis, el parte està incomplert i el camioner ho ha utilitzat per assegurar que la culpa no és seva. El camió va arrencar sense mirar i es va endur per endavant el meu cotxe, que en aquell moment estava aturat el davant -al mateix carril- esperant que canvies el semàfor. De resultes va deixar el meu cotxe sinistre total i jo tinc un esguinç a les cervicals. SI ALGÚ EN VA SER TESTIMONI QUE ES POSI SI US PLAU EN CONTACTE AMB MI al correu electrònic. Sinó aquest home continuarà conduint sense vigilar i jo hauré de pagar tot i ser-ne la víctima. MOLTES GRÀCIES

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat