Botó Contacta amb Badaweb

EL PROBLEMA REAL DE BADALONA COMUNICACIÓ: FRANK FA

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
BDNNNN
02.11.2005 a las 01:00:00
EL PROBLEMA REAL DE BADALONA COMUNICACIÓ: FRANK FA

He llegit tots els comentaris sobre la situació que es viu a Badalona Comunicació. Bé, heu de saber tots que allà passen moltes coses, però que el PROBLEMA PRINCIPAL ve causat per un personatge sinistre, algú que porta molts anys allà apalancat, una mala persona, un punyalero i que des que ha agafat càrrec de responsabilitat a la tele (fa molt que el té a la ràdio), té a la gent putejadíssima: en Frank Famadas. Aquest tio té a gent de baixa per depressió (em consta), a més de mitja redacció en contra (no el poden ni veure), i algú que s'està plantejant fer denúncies per mobbing. En Frank Famadas és el reflexe de la mediocritat. Algú que porta allà des de fa mil anys i que es jubilarà allà xupant del bote. Procurant, és clar, que ningú li faci ombra i rajant de la gent amb talent. Oi que t'he definit bé, Frank?. Per tant, està bé parlar de gerents, de marqueses i dels treballadors (que n'hi ha de millors i de pitjors), però no oblidem el principal problema: Frank Famadas. Mentre ell estigui allà, l'ambient serà irrespirable i l'empresa estarà estancada i no podrà avançar. Llàstima, Frank, que siguis tan mediocre i que no t'hagis pogut guanyar el respecte de cap dels teus companys de feina. I mira hi portes anys!!!

#1

02.11.2005 a las 01:30:19
EL PROBLEMA REAL DE BADALONA COMUNICACIÓ: FRANK FA

Hola! Em sembla molt encomiable l'atac diari que feu en aquest fòrum a la tele de Badalona. I dic encomiable pq resulta divertit com la mateixa persona es fa passar per diferents navegants i canvia de personalitat i d'idioma. Però em sembla a mi que els lectors d'aquest fòrum són prou hàbils per veure que les discussions fòrum són en el fons un monòleg. Sobretot pq la majoria de badalonins, i jo el primer, desconeixen els noms que citeu de 'marquesos' Franc famadas' i no sé qui més. Em sembla que aquest coneixement del personal de TVB et delata... Al marge de crítiques a l'endollisme (moltes d'elles fruit del ressentiment, em sembla a mi), a mi com a badaloní del carrer només m'interessa fer crítiques sobre la programació, que és el que m'afecta. Els afers professionals entre ells no són cosa meva. Veient el que s'escriu aquí sembla que TVB sigui un desastre. Realment heu vist les altres televisions locals? Jo sí, i us asseguro que no es troba per sota del nivell de les altres. Per cert, parlant de TVB, què tal una crítica constructiva? Ets capaç d'obrir un debat seriós sobre televisió local sense un insult per ratlla i sense personalitzar-ho en ningú en concret?

#2
mosquejat
05.11.2005 a las 15:21:03
EL PROBLEMA REAL DE BADALONA COMUNICACIÓ: FRANK FA

el problema de badalona comunicacio es el probelma de totes les empreses que depenen del ajuntament, com les grues i la dels parquins nomes i treballen els mamons, i asociats sense cap mena de experincia ni curriculum. s'hauria de tancar badalona comunicacio , i fer un concurs lliure a productores per posar en marxa la tele i cambiar la radio que sembla que sigui la radio ñoña de fa 15 anys. i Productores amb experincia en televisions locals que funcionen de maravella amb gent cualificada , que no jugem a fer tele senyors.

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat