Botó Contacta amb Badaweb

JO TINC LA SOLUCIO PER A TVB

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
BADALONI
20.10.2005 a las 22:43:36
JO TINC LA SOLUCIO PER A TVB

si tinc la solucio. tots al carrer, i fer unes oposicions per actituts, coneixements i experiencia, ja fa fastic tant endollament , fa falta gent amb coneixements i experiencia si volem una televisio que sigui bona. Desde el director de la tele fins la recepcionista. E señor director de TVB , que aquest home de basquet en pot entendre pero de tele hem sembla que nomes habia vist els teletubies.Cada un que faci el que sap i el director de tvb que es dediqui ala penya que es el seu fort, busquin algu que entengui de programacio i de com fer bona tele amb pocs recursos i amb gent ke en sapiga, no col-locant dins a gent que no es profesional. VOLEM PROVES LLIURES PER PODER TREBALLAR A TVB

#1
RECANVI
21.10.2005 a las 08:53:39
JO TINC LA SOLUCIO PER A TVB

i l'esperat recanvi que ens havia d'arribar? per què aquests canvis d'última hora? que vingui el que ens van dir que vindria, el nomber one de Badalona i del món mundial! ja sabeu a qui em refereixo!

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat