Botó Contacta amb Badaweb

SOU DIRE TVB

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
BARI
18.10.2005 a las 23:34:22
SOU DIRE TVB

DE QUAN HA SIGUT LA TEVA DARRERA PUJADA ANUAL DE SOU? 3 %? 4 %? 5 %? O D´EL 20 %? Darrera pujada anual del director de la tele: 300 eur. Sou net del director: 1.800 eur. Carai, només cal fer bones barbacoes i asistir-hi o que el dire et faci el menjar i tot fet. Sembla mentida però es cert, el dire es el Arguiñano. Et pujo el sou i et faig el menjar. Inedit !!!! Us imagineu al director de Catalunya Ràdio fent barbacoes a la diagonal als treballadors afins per guanyar-se posicions? O al director d´Onda Cero fent paelles a la rambla de Barcelona? Bona manera de fer pandilla, eh! Això no és serios i no val aquest sou. Resta de treballadors non gratos: pujada anual: L´IPC lluitant molt I MOLT. Sou net: Una merda (guanya més qualsevol pringat de l´ajuntament) Posibilitats de poder ser professional i valorat SENSE SER DE LA PANDILLA: CAP. Repeteixo: C A P I qui digui que aixó es una guerra de clans menteix, i la gent que no pertanya a cap clan i es marginada? on la fiqueu? al mateix sac? Aixó és com en temps de l´Aznar, o estàs amb ells o contra ells. Pregunteu on es la gent tant bona, independent, que ha marxat farta de tanta merda. Graciès senyor Soler per afavorir als seus amb diners publics abans de marxar, fent pujades del 20 % i nombraments a corre cuita. Graciès per part dels seus, per no enterar-se de res. I sobretot... gràcies per jubilar-se.

#1
maria
19.10.2005 a las 10:26:57
SOU DIRE TVB

M'acabo d'enterar que els treballadors guanyen 1000 euros menys que la direcció. És una diferencia bastant gran, no? I només s'ha pujat el seu sou i alguns dels que dinen amb ell, la resta de treballadors, que tenen la llibertat d'anar a casa a menjar amb els seus pares, com a comiat el gerent volia treure la pujada de l'IPC. Això haurà de canviar sinó acabarà tot fent un pet. Sorpren que PP i CIU que sempre estan al cas de tot encara no hagin fet cap tipus de comentari sobre aquesta situació perque a més estan del tot informats, algú sap perquè?

#2
independent de cap c
19.10.2005 a las 20:18:49
SOU DIRE TVB -Per la Mayte-

el gerent se les pira???? i què el dire solo 1800 euros? lo que becesita es un buen equipo que faci piña ja és massa tard el gerent ha fet com els del PP.....és l'exemple de la prepotència i l'amiguisme i a més se li ha vist el plumero, els que penquen més, els més tontos!!!!! MAITE (NO MAYTE), SALVANOS POR FAVOR!!!!!!!!!!!!!!

#3
papitu bregulat
19.10.2005 a las 22:16:00
GERENT JUBILAT????

ara que tenim nou gerent, el que es jubila, podria presentar les notícies, no????? o potser farà el RRODAMÓN????? A L'ATAQUE, COMPANYS EL FUTUR ÉS NOSTRE AIXI QUE APUJA EL SOU D'ALGUNS... I NO ENS PAGUEN LES HORES? A CANVI D'ESPÈCIES??? DILLUNS MAL DE PANXA TOTS

#4

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat