Botó Contacta amb Badaweb

TVB, MOBBING

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Laia
18.10.2005 a las 13:26:46
TVB, MOBBING

El mobbing sempre ha estat una pràctica a TVB molt abans que es popularitzés la paraula. Són molta gent la que ha pirat i precisament, a l'època de la Marqués va ser on aquesta pràctica era més punyent. Pel que fa a la situació actual a l'empresa, la gent que ara ho pateix o es queixen de la seva marginalitat eren, casualitats de la vida, les 'ninetes dels ulls' de l'antiga directora i vivien molt bé amb ella. Venjança? Ajustament de comptes? No ho crec, simplement, que no s'han adaptat al canvi de direcció, a que les releguin a segones files, i a pencar com el que més.

#1
Julia
19.10.2005 a las 00:38:02
TVB, MOBBING

El que passa a TVB és que quan se'ls hi demana a alguns 'personatges' que penquin igual que els seus companys aquests es reboten de mala manera i utilitzen conceptes com 'mobbing' per justificar-se. Em sembla una falta de respecte molt greu per tota aquella gent que veritablement deu patir una situació així. O sigui que menys queixar-se i més treballar. Que de tant en tant pencar una mica no fa mal ostia!!!!!

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat