Botó Contacta amb Badaweb

ajuntament

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
OBI WAN
15.06.2007 a las 08:40:10
ajuntament

ERC heu fet el ridícul entrat en aquesta farsa de ajuntament, amb un regidor quina força teniu ??? Els socialistes no mouen fitxa a Badalona, desde fa 15 anys, i es creuen que la ciutat es d'ells. I CIU necesitava agafar poder local, els hi donen regidories a camvi de que ? de que no molestin. Ès una llastima, però fa molt de temps que el PSC de Badalona necessita una regeneració de les persones que el manan...

#1
Joan Vila i Folch
16.06.2007 a las 18:09:48
ajuntament

1. El PSC ha tret més vots que ningú. 2. ICV parla molt i no diu res. 3. ICV ha perdut els papers intentant negociar un quatripartit, tot i que al principi el van rebutjar pq creien que tenien la paella ben agafada. Han demostrat que volien el poder per el poder (o la pela per la pela). 4. CiU ha fet una molt bona oposició durant 4 anys. 5. ERC ha tingut un paper contingut, mesurat i raonat tot i estar en el govern, que és el que li pertoca a la força menys votada. 6. Un govern en minoria no permet l'avanç de la ciutat, ja que tot es mouria per prejudicis polítics. 7. Un govern amb majoria única no permet l'avanç de la ciutat, ja que tot es mouria per prejudicis polítics. Al PSC li toca reaacionar. A CiU li toca aportar un canvi. Al PP li toca callar la boca. A ICV EUiA li toca fer coses, i no parlar de coses. A ERC li toca no pixar fora de test.

#2
UNCAT BDN
04.07.2007 a las 22:40:47
ajuntament

PER UNA NOVA POLÍTICA CATALANA http://uncat-badalona.blogspot.com/ WWW.UNITAT.ORG --------------------------33----------------------------------------

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat