Botó Contacta amb Badaweb

EL PP I ELS SEUS SATELITS

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Regulus
03.10.2002 a las 18:17:42
EL PP I ELS SEUS SATELITS

El Partit Popular esta fent des de fa uns mesos una campanya incendiaria per tots els barris de Badalona i de fet a tot l'Estat (veieu els fets de Euskadi, o el tractament de les reivindicacions socials,laborals o educatives, Globalització,Vaga general, Ley de la Calidad de la Enseñanza, mentre no paren de fer grans favors, que reben els seus amics, Gescartera,Fundacion Nacional Francisco Franco, etc..) La gracia de tot plegat es que els satelits i ells mateixos acusen de Fatxes i altres adjetius als que realment varen portar la democracia a aquest pais mentre ells donaven suport als que van portar a l'Estat Español a una Guerra Civil, que va causar un mil·lio de morts. Aquesta es la grandesa de la Democracia. Aquests dies veureu cartes i octavetes pels barris de Badalona, parlant de la defensa del veí, de la inseguretat ciutadana, i dels problemes de l'immigració, quan son ells els que retiren la Policia nacional abans d'hora, els que tenen el control de les fronteres i la aplicació de la seva 'Ley de extrangeria', Per a la Cimera de BARNA van portar 10.000 PN ara ja no calen que se'n faci responsable la GU. I despres volen 'Barrer las Calles' a Madrid Viva el orden a Badalona ' no volem comisaria'. sabeu que us dic que la mona aunque se vista de seda mona se queda. Veniu del Franquisme i feu el que podeu per tornar a LAS DOS ESPAÑAS. I Encara que treieu tots els dimonis fatxes del armari, NO PASAREU

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat