Botó Contacta amb Badaweb

VOTA PP, UNICO VOTO UTIL EN BADALONA

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
pere
16.05.2007 a las 16:56:30
VOTA PP, UNICO VOTO UTIL EN BADALONA

SI QUIERES , TRABAJO, SEGURIDAD EN LAS CALLES, Y NO QUIERES PISOS PATERAS, NI INMIGRACION ILEGAL. VOTA PP, ES EL UNICO QUE LO PUEDO CONSEGUIR. FUERA LA CHUSMA DEL PSC Y LOS INMIGRANTES ILEGALES.

#1
Vecino Pau Piferrer
16.05.2007 a las 23:43:47
Este video si que muestra la realidad del PP

http://www.youtube.com/watch?v=h6XVZKslgHo

#2
antifachas
17.05.2007 a las 08:45:50
VOTA AL PP

SI QUIERES UN SUELDO DE MISERIA, SI ESTAS POR EL DESPIDO LIBRE SI QUERES QUE LAS ETT TE SIGAN EXPLOTANDO SI QUIERES SER PERSEGUIDO POR TU MANERA DE PENSAR SI QUIERES SER TENIDO POR DELINCUENTE POR CRITICAR AL ALCALDE SI QUIERES TENERUN TRATO DE ESCLAVO VOTA AL PP, SEGURO QUE LO CONSIGUES VIVAN LOS MASOQUISTAS!!!!!!!!

#3
jaime
17.05.2007 a las 18:07:18
VOTA AL TODOPODEROSO

Vaya con el Albiol ! Sólo le hace falta prometer erecciones seguras y duraderas, ja,ja,ja. Lástima que cuando le preguntas cómo va a conseguir todo eso no tiene ni puñetera idea.

#4

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat