Botó Contacta amb Badaweb

Això és denigrant

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Joan
16.05.2007 a las 12:21:51
Això és denigrant

No m'ho puc creure. Una persona amb el nick 'antifaches', acusacions greus contra el PP dient que és un partit feixista, recordatois de Franco a molts missatges. De debó, esteu anclats en el passat. Us recordo que la democràcia va començar quan va morir aquell dictador que tant recordeu. Relacionar PP amb Franco i la dictadura és com relacionar el PSC i ICV-EUA amb Stalin i les dictadures soviètiques. Però jo ho sento molt, però no em ficaré al joc de les acusacions relacionades amb el passat. Jo visc al futur! Recordant el passat no avançarem pas. Parlem del present, dels problemes reals, d'inmigració, de guarderies, d'habitatge públic, de seguretat, etc i deixem el passat pels historiadors que parlant nosaltres d'això no resolem pas res. Joan

#1
antifachas
17.05.2007 a las 08:38:00
Això és denigrant

Quien no quiere conocer su historia está condenado a repetirla

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat