Botó Contacta amb Badaweb

BENEFICIOS DE LA INMIGRACION DE ZP

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
BENEFICIOS
17.04.2007 a las 06:18:30
BENEFICIOS DE LA INMIGRACION DE ZP

LOS 'BENEFICIOS DE LA INMIGRACION': http://www.20minutos.es/noticia/ 223159/0/inmigrant e/ilegal/paro/

#1
roger
20.04.2007 a las 10:47:54
BENEFICIOS DE LA INMIGRACION DE ZP

doncs que voleu que us digui... a mi em sembla lògic que es destinin ajudes a aquelles persones que es troben en risc d'exclusió social. I si el panorama és tal que els immigrants (per pura discriminació) són les persones que més dificil ho tenen en aquest país trobo lògic que una gran part d'aquestes ajudes es destinin a ells. Una pregunta que se m'acudeix es que si la gent que viu aquí des de que va neixer i per tant ha tingut accés a una escolarització normal pq quin motiu es troben sense estudis i sense posibilitat de promocionar-se socialment? No serà que potser han considerat que anar a l'escola, institut o seguir una carrera potser no els era util? Doncs bueno... qui te les oportunitats i no les aprofita tampoc crec que tingui massa dret a queixar-se si despres els diners va a parar a una altra banda. En resum, que tot això de que els immigrants ens roben la feina (no pas a mi), o que ocupen les plaçes de guarderies o instituts (a mi no me la van pendre pas i vaig anar a la pública i no fa pas tant de temps), em sembla pura retòrica d'allò de 'yo no soy racista pero...'. El cas es que molt poca gent 'dels d'aqui' es troba amb problemes per portar els crios a l'escola que vol i aquestes coses. Per tant trobo que son polèmiques que no estan sustentades en dades. Si no us molen els equatorians, els marroquins, els pakistanesos o qualsevol altra nacionalitat no us queda més que fer-vos-ho mirar, pq això no canviarà. O us hi acostumeu o emigreu vosaltres (per mi cap problema). Personalment us suggereixo Bèlgica, Holanda Suissa o Alemanya, pq veieu que allò que aqui recrimineu als immigran extracomunitàris, en aquests paisos s'els ha recriminat des dels anys 60 a espanyols i portuguesos (doncs si, els espanyols allà son els 'morors' i els 'sudacas'), immigrants il·legals, els que fomaven el gruix de la marginació, els treballados no qualificats i, en resum lespersones que estaven en risc d'exclusió... que curios, no? no serà que el problema no es l'origen de les persones si no les situacions de discriminació? Bé, aqui us ho deixo... siau

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat